CV/HR ketel plaatsen of vervangen

Is uw cv-ketel/hr-ketel aan vervanging toe of wilt u een efficiëntere cv-ketel/hr-ketel laten plaatsen? Dan bent u bij Damen Verwarming op het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring heb ik menig cv project tot een succes weten te brengen en laat ik u niet in de kou staan. Van het aanleggen van leidingen tot het instellen van cv-ketels die bedienbaar zijn via uw smartphone. Naast het vervangen en plaatsen van cv-ketels kan ik voor u ook de service & onderhoud aan de cv-ketel verrichten door de jaren heen.

Redenen om uw cv-ketel te vervangen

In de algemene regel worden cv-ketels iedere 12 tot 15 jaar vervangen. Hierbij kunnen nieuwere cv-ketel modellen tot wel 20% aan stookkosten besparen per jaar vanwege het hoge gasverbruik van een aantal cv-ketels. Denk hierbij aan zo’n 20 euro per maand minder aan kosten. Dit is vaak ook een van de redenen waarom mensen een nieuwe cv-ketel laten plaatsen.

Een van de andere redenen is om het juiste vermogen van een cv-ketel te passen naar de woonsituatie. Een cv-ketel geeft per minuut een bepaalde hoeveelheid warm water en het kan zo zijn dat er door de jaren heen meer of minder mensen van dezelfde cv-ketel gebruikmaken. Hierbij kan ik uw cv-ketel opnieuw instellen zodat er niet teveel of te weinig kracht wordt geleverd door de cv-ketel.

Daarnaast zorgt een nieuwe cv-ketel vaak ook voor een waardeverhoging van een woning. Een recent nieuw geplaatste cv-ketel maakt het voor potentiële aankopers interessanter om het huis te kopen én zorgt voor een beter energielabel wat een belangrijke rol speelt bij de taxatie van een woning.

Duur van het vervangen of plaatsen van een cv-ketel

Het plaatsen of vervangen van een cv-ketel plaatsen kan variëren van een halve tot een hele dag. Ter plaatse kan ik direct een goede inschatting maken van de duur van de installatie. Dit verschilt per situatie. Neem contact met mij op voor meer informatie en wat ik voor u kan betekenen.

Offerte CV/HR ketel vervangen

Vul het formulier hieronder in om een vrijblijvende offerte aan te vragen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor- en achternaam

Merken

Ik werk onder andere met de volgende merken: